Menu

Licht, geluid en video voor Scheltema Leiden

Vaste techniek in een authentiek historische pand

Scheltema Leiden is een unieke locatie voor evenementen gehuisvest in een oude dekenfabriek. ALV Installations heeft voor deze prachtige en historische locatie de vaste installatie mogen verzorgen.

Licht voor de borrel en evenementen

Buiten bruiloften, borrels en de culturele programmering is Scheltema beschikbaar voor verhuur aan bedrijven, organisaties en stichtingen. Hiervoor hebben wij een custode made systeem bedacht bestaande uit een uitgebreid lichtplan met diverse soorten zaalverlichting en spots. Dit in combinatie met een gemakkelijke besturing bestaande uit twee controllers. Hierdoor kunnen de medewerkers van  Scheltema alles zelf instellen. Ook is gedacht aan het uitlichten van kunst. Tevens zijn er ingangen voor extra externe verlichting aangebracht.

Feest en achtergrondmuziek

Door het diverse gebruik van de locatie is het van een belang om een opschaalbaar geluidsinstallatie te plaatsen. Hierdoor is het geluid geschikt voor kleine borrels en presentaties. Voor grotere events kan men met een extern systeem gemakkelijk aansluiten op de set van Scheltema.

Presentatie met beamer

Voor zakelijke congressen met presentaties is ook gedacht. Met een beamer en de juiste aansluit mogelijkheden kan men snel en makkelijk aan de slag.

Ondersteuning

Het gehele systeem is opgeleverd met een uitgebreide handleiding. Tevens zijn wij te allen tijde bereikbaar mochten er vragen zijn over het systeem en het gebruik ervan.

Contact

Persoonlijk advies over een productie of gewoon meer weten? Neem contact op met Ralph
Ralph van Dijk / Directeur
071 - 800 9998
info@alvsales.eu

Zoek je wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies