Menu

Cultuur

Techniek (audio, licht en video) voor musea

Bij diverse musea (Naturalis, Volkenkunde, Boerhaave) zijn wij vaste leverancier van techniek en ondersteuning. Ook leveren wij complete installaties af voor bijvoorbeeld ruimtes voor de tentoonstelling en vergaderlocaties. Waar kunt u aan denken?

Draadloze microfoons zijn handig voor presentaties en evenementen. Heeft u een congres en daarbij een live verbinding nodig, wij hebben de techniek.  Het uitlichten van tentoonstellingen of andere elementen in een museum brengt veel sfeer en/of het item nog meer onder de aandacht. Wat verhuren en doen wij nog meer?  Denk hierbij aan technische ondersteuning bij evenementen en verhuur van volledige lichtinstallatiesspeakers en draadloze zenders .

Interesse? Kijk in onze verhuur of neem contact met ons op.

Culturele evenementen

De afgelopen jaren zijn wij zeer gegroeid in culturele evenementen en citymarketing activiteiten.  Vooral de combinaties tussen diverse sectoren en cultuur is zeer interessant. Techniek en ondersteuning bij culturele evenementen zoals Museumnacht en Signatures doen wij zeer graag.  Ook voor de gehele technische productie van uw evenement kunt u bij ons terecht.

U wilt een podium huren? Kijk dan bij podium onderdelen in onze verhuur of neem contact met ons op.

Zoek je wat anders? Navigeer dan verder via de buttons

Productions
Installations
Repair
Rent
Supplies